4 πράγματα να κάνεις για σένα αυτό το καλοκαίρι!

Home / BOOKS / 4 πράγματα να κάνεις για σένα αυτό το καλοκαίρι!
things to do for you

4 πράγματα να κάνεις για σένα αυτό το καλοκαίρι

Για να σε βρει το φθινόπωρο γεμάτη ενέργεια, αισιοδοξία και όρεξη να επιστρέψεις!

  1. Διάβασε (και) ένα inspirational βιβλίο. Το καλοκαίρι είναι η τέλεια περίοδος γιαδιάβασμα στην παραλία, στο μπαλκόνι, στο καράβι,elizabeth gilbert big magicπαντού βασικά! Ανάμεσα στα μυθιστορήματα που έχεις σίγουρα βάλει στο μάτι από το χειμώνα βάλε και ένα διαφορετικό βιβλίο στα TBR σου: Το Εσύ, το βιβλίο σου θα σε εμπνεύσει για μικρές αλλαγές στην καθημερινότητά σου, το Είσαι ό,τι καλύτερο σου έχει συμβείθα σε κάνει να θες να απομακρύνεις κάθε τι αρνητικό από τη ζωή (και τη σκέψη) σου, το Η εβδομάδα των 4 εργάσιμων ωρών θα σε κάνει να αλλάξεις λίγο mindset – όλα διαβάζονται εύκολα και γρήγορα. Έχω επίσης παραγγείλει το Big Magic, της Elizabeth Gilbert και περιμένω να δω αν είναι ωραίο!
  2. Μάθε κάτι καινούριο. Είτε αυτό είναι κάτι διασκεδαστικό (όπως το windsurfing) και αθλητικό ταυτόχρονα, είτε κάτι σχετικό με τα ενδιαφέροντά σου (πχ ένα μίνι course), θα είναι πολύ ωραίο όταν μπει το φθινόπωρο και κάνεις απολογισμό του καλοκαιριού: θα μπορείς να καταπολεμήσεις τη μελαγχολία λέγοντας “φέτος έμαθα και αυτό” 🙂
  3. Βάλε στόχους! Περνάς ένα υπέροχο καλοκαίρι; Σκέψου, πώς θα γίνει να συνεχίσεις να έχεις αυτό το όμορφο συναίσθημα και το χειμώνα; Το βρίσκεις φέτος βαρετό ή απογοητευτικό; Tι θα μπορούσες να κάνεις ώστε να είναι το επόμενο καλύτερο? Όταν έχεις ξεκάθαρο στόχο είναι πιο εύκολο να αποταμιεύσεις και επίσης τίποτα δεν μπορεί να σου φτιάξει περισσότερο τη διάθεση από τη σκέψη ότι τα καλύτερα έρχονται!  
  4. Relax. Απόλαυσε τη θάλασσα, το αλάτι στα μαλλιά σου, την ελευθερία του να περπατάς ξυπόλητη στα πλακάκια, βρες ποιος έχει το καλύτερο παγωτό στη γειτονιά σου, μαγείρεψε κάτι καλοκαιρινό για τους φίλους σου και φτιάξε το μπαλκόνι σου. Είτε πας διακοπές είτε μείνεις στην πόλη προσπάθησε να πάρεις βαθιές ανάσες και να ζήσεις αυτό το ευχάριστο διάλειμμα που λέμε καλοκαίρι!

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΒΙΒΛΙΑ ΕΔΩ

καλοκαίρι στην πόλη

Εσείς τι άλλο κάνετε το καλοκαίρι; Εμένα με πιάνει πάντα η τάση για απολογισμό και οργάνωση της νέας χρονιάς, νομίζω μου έχει μείνει από το σχολείο!!! 🙂

xoxox Foteini

What do you think?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.