It’s all about you! Love your life or change it!

Home / BOOKS / It’s all about you! Love your life or change it!
jamie oliver εσύ

Άλλαξε τη ζωή σου με συμβουλές (και) από τον Τζέιμι Όλιβερ

Λένε ότι φτάνουν 28 ημέρες για να καθιερωθεί μια νέα συνήθεια. Η συνήθεια που μας  καλεί το βιβλίο αυτό να δημιουργήσουμε και να καθιερώσουμε (μέσα από πολλές μικρές αλλαγές τις οποίες ονομάζει “μικρο-ενέργειες”) είναι στην ουσία μια πιο θετική στάση απέναντι στον εαυτό μας και τη ζωή. Αυτό θα πει άλλαξε τη ζωή σου ένα μικρό βήμα τη φορά.

εσύ το βιβλίο σου

Πόσες φορές δε θέλατε να αλλάξετε κάτι αλλά η σκέψη και μόνο σας αγχώνει; Δουλειά, πόλη,  διάθεση, νοοτροπία… Βέβαια, οι μεγάλες αλλαγές στη ζωή δεν είναι εύκολο να γίνουν και σίγουρα χρειάζονται πολλή περισσότερη σκέψη από ό,τι μπορεί να πρεσβεύει ένα τέτοιο βιβλίο.

Υπάρχουν και μικρά πράγματα όμως όπως η αλλαγή μιας διαδρομής, η υιοθέτηση μιας νέας συνήθειας, η αποβολή μιας τοξικής σκέψης που μπορούν να αλλάξουν κατά πολύ την ψυχολογία μας.

Σε αντίθεση με τις δραστικές αλλαγές, το βιβλίο αυτό είναι πολύ ωραίο γιατί μας προτείνει μικρά βήματα, μικρές ενέργειες που λίγο λίγο αλλάζουν την καθημερινότητά μας, τον τρόπο σκέψης και τον τρόπο ζωής μας.

άλλαξε τη ζωή σου

“Επειδή τα ασήμαντα έχουν σημασία”

και

“Life is in the details”

ή όπως μ’ αρέσει να λέω

Life is a series of moments all called “now”

Έτσι αποφάσισα να ακολουθήσω τις συμβουλές του βιβλίου για 28 ημέρες και να σας γράψω τα αποτελέσματα μαζί και με την αγαπημένη blogger Ελεάννα απότο El’s Escapes . To βιβλίο έχει 365 προτάσεις, νομίζω ότι θα υπάρχει αρκετό υλικό για έμπνευση και σίγουρα θα είναι ένας ενδιαφέρων μήνας!!!

 

Αν το έχετε και θέλετε να συμμετέχετε μπορείτε να δείτε και στο instagram μου το #changeahabit challenge!

What do you think?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.