Διαλέξαμε τα ωραιότερα μαγιό για φέτος το καλοκαίρι

Home / LIFE / Διαλέξαμε τα ωραιότερα μαγιό για φέτος το καλοκαίρι
Διαλέξαμε τα ωραιότερα μαγιό για φέτος το καλοκαίρι

Εσείς πού θα πάτε φέτος διακοπές; Εγώ θα μείνω στην ωραία μας Ρόδο! Δεν είναι και τόσο κακό αυτό μια που σκοπεύω να ανακαλύψω τις πιο ήσυχες παραλίες αλλά και να εξερευνήσω μέρη που δεν έχω πάει ακόμα, με αυτοκίνητο, σκάφος ή ιστιοπλοϊκό. Διακοπές στην πραγματικότητα, που λέει και ένας αγαπημένος ποιητής. That’s not that bad after all 🙂

Το θέμα μου δεν είναι το μέρος, αλλά… το μαγιό! Φέτος το ολόσωμο μαγιό είναι και πάλι must και ψάχνω εδώ και μήνες τα πιο ωραία, τα πιο κολακευτικά (γιατί κακά τα ψέματα το μαγιό είναι πολύ προσωπική και πονεμένη ιστορία) 😉 και τα πιο προσιτά. 

Σίγουρα σε πολλά Online stores μπορείτε να βρείτε οικονομικά μαγιό σε ποικλία σχεδίων που (αν μπορείτε να περιμένετε 3-4 εβδομάδες για να σας έρθουν) βολεύουν για τις διακοπές που θέλουμε να αλλάζουμε πολλά μαγιό τη μέρα. Όμως μια σωστή fashionista πρέπει να έχει και ένα (ή δύο, ή τρία) καλά μαγιό στη βαλίτσα των διακοπών της. Αυτά που δε θα ξεχειλώσουν, δε θα ξεθωριάσουν και που θα τη βγάλουν ασπροπρόσωπη ακόμα και ως κορμάκια με μια ωραία φούστα, με τζιν σορτς ή με καφτάνι. Που φοριούνται από το πρωί ως το βράδυ, κρατάνε και για το επόμενο καλοκαίρι, ταιριάζουν στους περισσότερους τύπους σώματος γιατί είναι καλοραμμένα και όχι μαζικής παραγωγής και έχουν καλής ποιότητας υφάσματα. 

Μετά από ενδελεχή έρευνα – μη γελάτε, έχω περάσει άπειρες ώρες [αυθεντικού procrastinating] online και σε μαγαζιά να ψάχνω τα καλύτερα-, κατέληξα στο Gruppo 24  – και επειδή ξέρετε ότι θέλω να μοιράζομαι μαζί σας όλα τα ευρήματά μου, συνεργάστηκα μαζί τους για να σας εξασφαλίσουμε έκπτωση 20% όχι μόνο στα μαγιό αλλά και στα παπούτσια και τα καλοκαιρινά ρούχα από την καινούρια τους συλλογή. 

ME TON ΚΩΔΙΚΟ FOTEINI20 ΕΧΕΤΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 20% ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΓΙΟ, ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΟΥ SITE GRUPPO24.GR

Η ΕΚΠΤΩΣΗ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 09/07/2018

 

μαγιό ελληνικά

 

 

 

sailing rhodes

 

μαγιό ελληνικά

 

μαγιό gruppo24

ME TON ΚΩΔΙΚΟ FOTEINI20 ΕΧΕΤΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 20% ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΓΙΟ, ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΟΥ SITE GRUPPO24.GR

Η ΕΚΠΤΩΣΗ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 09/07/2018

μαγιό ολόσωμο

 

What do you think?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.