Πρωινό make-up για γιορτινά τραπέζια

Home / STYLE / Πρωινό make-up για γιορτινά τραπέζια
Πρωινό make-up για γιορτινά τραπέζια

Όλοι (και όλες) έχουμε ένα τουλάχιστον τραπέζι να πάμε (ή να κάνουμε αυτές τις γιορτές). Τραπέζια για τα οποία ανυπομονούμε για να δούμε φίλους και συγγενείς που έχουμε καιρό να δούμε και άλλα που εντάξει, τα βαριόμαστε και λιγάκι αλλά  έχουν κι αυτά τη χάρη τους. Αλλά μην ξεχνάτε ότι τα καλέσματα δεν είναι μόνο βραδυνά: μπορεί να σας καλέσουν για brunch είτε για μεσημεριανό. 

Βέβαια, εσείς μπορεί να είστε ξενυχτισμένες επειδή φτιάχνατε μέχρι το βράδυ μελομακάρονα (χμμμ) αλλά οι θείες τρώνε στη 1 το μεσημέρι και πρέπει να είστε εκεί φρέσκια και χαρωπή. 

Ποιο είναι το τέλειο μακιγιάζ λοιπόν για να είμαστε φρέσκιες και δροσερές ακόμα και αν έχουμε ξενυχτήσει το προηγούμενο βράδυ; Και να μη φαινόμαστε έτοιμες να βγούμε ξανά στην πίστα από το πολύ make-up? Στο The Body Shop της Ρόδου  μας έδωσαν τέλειες συμβουλές και μας έκαναν μια πρόταση μακιγιάζ για πολύ φυσικό αποτέλεσμα και ξεκούραστο πρόσωπο. 

Step 1: απλώνουμε το μέικ απ μας μαζί με το serum – αυτό θα κάνει το μέικ απ πιο σταθερό και θα απορροφηθεί καλύτερα από το δέρμα. Η make up artist, Αριφέ, χρησιμοποίησε τα πινέλα της φωτογραφίας που είχαν υπέροχη αίσθηση πάνω στο δέρμα. 

 

Step 2: Κάνουμε πολύ απαλά κοψίματα είτε με ένα τόνο πιο σκούρα πούδρα/μέικ απ είτε με κάποιο υγρό προϊόν και αποφεύγουμε τις έντονες γωνίες για να αποφύγουμε ένα “σκληρό” αποτέλεσμα. 

Step 3: Δίνουμε βάθος στο μάτι με μια μπεζ σκιά για βάση και συνεχίζουμε με καφέ-μπεζ αποχρώσεις ακολουθώντας το σχήμα του ματιού. Επειδή το  concept μας ήταν “πρωινό-μεσημεριανό βάψιμο” δε χρησιμοποιήσαμε eye liner αλλά δώσαμε βάθος στο μάτι με τη μάσκαρα (τέλεια μάσκαρα btw, Lash magic eye widening λέγεται αν δεν κάνω λάθος). 

Step 4: Η τέλεια πινελιά! Lip and cheek stain – ένα φανταστικό προϊόν (δεν ξέρω πώς αλλιώς να το πω) που αφήνει ένα υπέροχο φυσικό ροζ χρώμα στα χείλη και σε συνδυασμό με ένα διάφανο γκλος δίνει απίστευτο αποτέλεσμα! 

Πραγματικά αν κάνετε ένα μόνο δώρο στον εαυτό σας αυτά τα Χριστούγεννα ας είναι αυτό! Αξίζει 100%.

(plus είμαι σίγουρη ότι έχετε ήδη πολλά βιβλία αδιάβαστα και πολλά ρούχα αφόρετα) 🙂

Το τι θα φορέσετε το αφήνω σε εσάς! Άλλωστε αυτό το μακιγιάζ ταιριάζει είτε διαλέξετε ένα απλό πουλοβεράκι είτε κάτι πιο glam.

Αυτά από εμένα! Έτοιμες για μία φουλ εορταστική εβδομάδα γεμάτη βόλτες, επισκέψεις και γιορτινά τραπέζια;

 

 

*********

Ευχαριστώ πολύ το The Body Shop Rhodes για την υπέροχη εμπειρία και τις πολύτιμες συμβουλές. Aκολουθήστε τα κορίτσια στο facebook για πολλές ιδέες για δώρα και beauty συμβουλές!

Επίσης, ξέρετε ότι μπορείτε να επισκεφθείτε το The Body Shop στη Ρόδο και να κάνετε ένα μακιγιάζ εντελώς δωρεάν χωρίς καμία υποχρέωση να αγοράσετε προϊόντα; Είναι η πολιτική της εταιρείας – άλλωστε όταν δει κανείς το αποτέλεσμα και μάθει για τα 100% οργανικά συστατικά των καλλυντικών, ακόμα και των πινέλων που χρησιμοποιούνται δε χρειάζoνται άλλα επιχειρήματα 🙂

 

Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία, αγάπη και πολλές αφορμές για γιορτή!!!

χοχοχ

Φωτεινή 

 

 

What do you think?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.