in LIFE

3 διαδικτυακά μαθήματα που θέλω να παρακολουθήσω φέτος

at
3-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%b4%ce%b9%ce%ba%cf%84%cf%85%ce%b1%ce%ba%ce%ac-%ce%bc%ce%b1%ce%b8%ce%ae%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b8%ce%ad%ce%bb%cf%89-%ce%bd%ce%b1-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1

Με τα διαδικτυακά μαθήματα και τα MOOC (Massive Open Online Courses) να είναι τόσο διαδεδομένα πλέον, όλοι μας μπορούμε να μάθουμε σχεδόν τα πάντα από την άνεση του σπιτιού μας! 

Μάλιστα το πρόβλημα δεν είναι πια το πώς θα παρακολουθήσουμε κάτι ενδιαφέρον, αν δε μένουμε σε μια μεγάλη πόλη  (όπως ήταν παλιά για εμάς τουλάχιστον που μένουμε σε νησί) αλλά το τι θα πρωτοδιαλέξουμε! Design, hand lettering, calligraphy, social media marketing, knitting, business administration, είναι όλα πιο κοντά από ποτέ, με το πάτημα ενός κουμπιού. 

Αυτά τα προγράμματα ποικίλουν, τόσο από άποψη διάρκειας & τιμής όσο και σε σχέση με τις πιστοποιήσεις που προσφέρουν – στο άρθρο Πώς μπορείτε να μάθετε τα πάντα με Online Courses θα διαβάσετε περισσότερα και αν θέλετε περισσότερες λεπτομέρειες έχω κάνει μια εκτενή σύγκριση και μπορώ να σας γράψω πιο πολλά στοιχεία!

Για να δούμε λοιπόν τι διάλεξα εγώ για φέτος (γιατί ως γνωστόν ο Σεπτέμβρης είναι ο νέος Ιανουάριος) και πείτε μου στα σχόλια αν θα τα επιλέγατε και αν έχετε κάποιο να μου συστήσετε!

διαδικτυακά μαθήματα

Getting Started with Email Marketing 

Το email marketing είναι ο νέος τρόπος επικοινωνίας με τους πελάτες και αν θέλω να προχωρήσω τη δουλειά μου και να εγκαινιάσω το καινούριο μου σάιτ μετάφρασης μόλις ετοιμαστεί, πρέπει οπωσδήποτε να μάθω τα βασικά. Γι’ αυτό θα ξεκινήσω αυτό το μάθημα το συντομότερο!

Going Freelance: Building and Branding Your Own Success

Μπορεί να είμαι ήδη ελεύθερη επαγγελματίας μεταφράστρια αλλά οι εξελίξεις τρέχουν και it helps to stay ahead of the game. 

Become a Certified Mentor for Professionals/Mentor 101

Γιατί πρέπει να βοηθάμε τους νεότερους και να γίνουμε αυτοί που χρειαζόμασταν κι εμείς όταν ξεκινούσαμε. Ειδικά ο χώρος της μετάφρασης μπορεί να είναι δύσκολος στην αρχή και το να έχεις κάποιον να σε συμβουλεύει ή να σε βοηθάει να ξεκαθαρίζεις τις σκέψεις σου είναι πολύ χρήσιμο!

Αυτά είναι τα φιλόδοξα σχέδιά μου για φέτος το χειμώνα! Εσείς παρακολουθείτε σεμινάρια; online ή κανονικά? Σας εκπαιδεύουν στη δουλειά σας ή πρέπει να φροντίζετε μόνοι σας για την επαγγελματική σας εξέλιξη;

 

Girl on caffeine

6 Comments

 1. fantra13

  Καλημέρα. Φεύγω τώρα για ένα training στη δουλειά μου. Μες αυτή τη χρονιά θέλω να τελειώσω ένα master και μια μετεκπαίδευση, οπότε ας πούμε πως μέχρι του χρόνου το καλοκαίρι έχω πλήρες πρόγραμμα! 😉 Καλή δύναμη με τα δικά σου μαθήματα!

  20 . Sep . 2018
  • Girl on caffeine

   Καλημέρα Φανή μου! Τι ωραίo πρόγραμμα!!! Σε ευχαριστώ! έχω κι εγώ πολύ όρεξη ελπίζω να πάνε καλά!!

   20 . Sep . 2018
 2. ladytrinstories

  Κάνω εδώ και καιρό μαθήματα Δημιουργικής Γραφής. Τα λατρεύω. Μπήκα στο site που ανέβασες και είναι πραγματικά άπειρα. Λογοτεχνία ειδικά παλιών και νέων συγγραφέων. Θα προσπαθήσω να δω μήπως καταφέρω κάποιο, αλλά το κόβω δύσκολο λόγω δουλειάς και μαθημάτων. Είναι όμως στα αποθηκευμένα! Μπράβο σου που ξεκινας τρία, καλή αρχή.

  21 . Sep . 2018
 3. Νάντια

  Είμαι ήδη στη διαδικασία αυτή των εκπαιδευσεων (απλά πράγματα χρήσης dslr). Μου αρέσει που μπορώ να είμαι μαθήτρια οπότε γουστάρω εγώ… χωρίς πρόγραμμα και χωρίς δεύτερες σκέψεις . Όταν κάνεις το email marketing πες μου τη γνώμη σου… με ενδιαφέρει πολύ. ️‍♀️

  21 . Sep . 2018
  • Girl on caffeine

   Ladytrinstories πράγματι δεν ξέρεις ποιο να διαλέξεις! Ένα για τη δουλειά ένα για το χόμπι, είναι τόσα πολλά και σκέψου ότι υπάρχουν πολλές παρόμοιες πλατφόρμες! Μπράβο για τη δημιουργική γραφή, είναι απαιτητικό αντικείμενο και μου φαίνεται πολύ δύσκολο…

   22 . Sep . 2018
  • Girl on caffeine

   Νάντια μου μπράβο είσαι πολύ μπροστά! Συμφωνώ είναι πολύ ευχάριστο να μπορείς να μαθαίνεις πράγματα όποτε και όπου εσύ θέλεις! Θα σου πω για το email marketing οπωσδήποτε, νομίζω ότι θα είναι ενδιαφέρον! Καλή συνέχεια και αν ανακαλύψεις κάποιο άλλο ενδιαφέρον μάθημα, let us know!! 🙂

   22 . Sep . 2018

Leave A Comment

What do you think?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: